Assalamualaikum

Selamat datang ke laman web ini.Sudi-sudilah dan selalu-selalu la buka laman web ini.Berbagai aktiviti bersama kawan2 akan di paparkan di sini termasuk la cerita lama dan cerita baru.Hm..ok la ..

Pages

Wednesday, February 22, 2012

CBR1000rr - Hari Ini Dalam Sejarah Part 2 - Bro Hafiz

Sambungan dari Part 1. Ceritanya panjang skit sebab gambar pun banyak..hahaha...nak dipendekkan tak bleh sebab sejarah punya pasai..

Upps! dah malam..esok pagi baru Bro Hafiz bawa balik moto..kita iklan dulu dengan adegan makan malam bersama selebriti terkenal..Miss Linda Onn..dia ni pun geng superbike juga..macam mana dia bawak sbk tak tau la..

Nidia bro hafiz di depan kedai Linda Onn..nasi ayamnya sedap juga ..banyak resipi nasi-nasi ayamnya..generasi ke satu generasi nasi ayamnya..bleh cuba di Ampang at My Mom's Chicken Rice.

Bersedia untuk di bawa pulang oleh owner baru..

Siap sedia untuk pulang






Tamat



Tuesday, February 21, 2012

CBR1000rr - Hari Ini Dalam Sejarah Part 1 - Bro Hafiz

Salam to all,
Hari ini dalam sejarah Bro Hafiz di mana beliau telah berjaya memiliki senuah motosikal berkuasa besar, HONDA CBR 1000RR dengan kuasa 1000cc.Setelah sekian lama berkecimpong dalam arena permotoran motosikal berkuasa kecil dan sederhana, pemilik SYM200 ini berjaya mengupgradekan diri dengan menambah koleksi motosikal, tetapi kali ini motosikal berkuasa besar dengan jenama yang berprestij Honda yang terkenal dengan ketahanan enjinnya.


Seawal 7 pagi Bri Mirul dan blogger menunggu Bro Hafiz di McD Bandar Perda untuk ke Kuala Lumpur/Puchong

Bro Hafiz dan Bro Mirul yg sungguh riang gembira pada hari ini..terutama Bro Hafiz. Singgah sebentar untuk piss.di r&r Bukit Merah

Sudah tiba di destinasi Chear Motor, Puchong dalam 1 tengahari dengan bantuan GPS 'Papago'. Bro Hafiz sedang dok menerai motosikal yang bakal di belinya. Motor ini di letakkan di kedai ini untuk di jual..apapun segala urusan hanya melibatkan owner dan baru sahaja.

CBR1000RR 2007, year 2007, mileage 13K (very low mileage). Owner naik suka2 ja, no konvoi no track ride.Info from owner lama.

Bakal owner baru..test ride


Test ride pusing2 area kedai ja..no experience bikers yg datang..yg datang hanya bakal2 bikers..haha

Ewah!ewah...sudah melayan kona nampaknya..haha

test satu pusingan lagi..jangan sampai 30 pusingan cam moto gp udah le..penat kami nunggu eh..huhu..tekanan..tekanan..pada bro2 yang tunggu tengok

Tamat sudah acara menerai..motor tiptop..kata bro Hafiz



Perbincangan antara owner lama dan baru..Owner lama yang sangat sporting and understanding. Segala urusan berjalan dengan lancar.

Cubaan dari bro Mirul..huhu..nampak ya relax..tapi tertekan tu..

Friday, February 17, 2012

XTVT MINGGU INI..MACAM2 ADA

NO IDEA..JOM LAYAN PIC..

JOHN RAMBO


Kawasaki Versys 1000cc..78k





Versys 1000cc 78k OTR